Seguint la nostra filosofia d’aprenentatge global, aquests regals es converteixen en una eina amena i divertida per consolidar a casa tot el que s’aprèn a l’aula.

A Kids&Us volem que l’anglès vagi més enllà de les nostres escoles i sabem que hi ha diversos factors que ajuden a consolidar l’experiència de l’aprenentatge: l’emoció, la sorpresa, l’alegria, l’experimentació, la fantasia, el suport emocional i fer de l’anglès una experiència compartida amb els éssers estimats. Per això, Kids&Us ha creat un univers d’estímuls de qualitat que busquen ampliar i enriquir el contacte amb l’anglès: llibres, peluixos, jocs de taula, etc.

Alguns pares ens pregunteu, amb quins materials puc seguir treballant amb el meu fill/a a casa?

*Per als grups de Mousy Linda i Sam (De 0 a 2 anys)

Tots els materials dissenyats per Kids&Us col·laboren en l’aprenentatge de l’anglès de manera divertida. Per als més nens de la casa, els peluixos i la col·lecció Baby Book i Play&Learn són realment captivadores, i conviden a explorar i satisfer la curiositat.
Aquests jocs i llibres, plens de colors i amb una estètica agradable als sentits, segurament despertaran la seva passió per l’aprenentatge de l’anglès.

Peluixos:
Mousy, Linda, Bunny i Sam són els inseparables companys dels nens i nenes en les aventures que viuen en cadascuna de les nostres classes. Els nostres alumnes estableixen vincles afectius molt propers amb els personatges dels nostres cursos, i és per això que des de Kids&Us els hem donat vida i els hem transformat en dolços peluixos; perquè l’experiència de l’anglès no es limiti a l’escola; sinó que arribi també a les seves llars.

Llibres:
Els Baby Books consten de 2 parts: una, en la qual el nen pot explorar i escoltar una descripció si situa el Talking Pen sobre els diferents objectes; i una altra en la qual el nen sent una pregunta quan situa el Talking Pen sobre un interrogant i ha de trobar la resposta.
Si bé els Baby Books es poden utilitzar amb o són Talking Pen; aquest complement farà molt mes divertida l’experiència de jugar i interaccionar amb els llibres. També ajudarà al fet que els papàs i mamàs puguin participar còmodament de totes les activitats del llibre, encara que no sàpiguen o no se sentin molt segurs parlant en anglès.

*Per als grups de Sam, Emma i Oliver (De 2 a 4 anys)

Des de Kids&Us volem oferir als nostres alumnes i alumnes un univers d’estímuls variats i de qualitat per contribuir al seu aprenentatge de l’anglès. Tenint en compte aquest objectiu, oferim contes en anglès adaptats a la seva capacitat de comprensió.

Llibres:

– Els contes de la nostra ovelleta Betty Sheep, que compten amb il·lustracions senzilles i molt clares per facilitar-ne la comprensió. La Betty anirà descobrint el món que l’envolta amb l’ajuda de la seva amiga Catty. Els conceptes i les situacions que apareixen en els contes resulten propers i familiars als petits lectors, la qual cosa en facilita l’aprenentatge de paraules i frases en anglès. Amb ells aprendran els colors, els números, els animals… i moltes coses més! N’hi ha cinc diferents, escull el teu!

– El nou personatge, la Nori Nosy, un petit monstre molt curiós que, amb la seva inseparable lupa, troba tot el que desapareix. El lector haurà d’ajudar-la a buscar tots els objectes perduts perquè la família pugui anar a una festa d’aniversari.

*Per als grups d’Oliver, Marcia y Pam&Paul (De 5 a 8 años)

Entre els diferents materials que disposem pels que són una mica més grans tenim:

– Un regal que agradarà especialment als vostres fills/es: les aventures de la Gina Ginger, una nena pèl-roja a qui sempre li passen coses i, sovint, amb la intervenció de petites fades, els problemes o contratemps s’acaben resolent… o es compliquen encara més! Els contes de la Gina Ginger són un viatge a través de les emocions i les frustracions d’una nena que té la mateixa edat que els lectors. Hi ha cinc històries, quina t’agrada més?

– Sabem que hi ha infants que prefereixen un altre tipus de llibres més interactius, per això hem desenvolupat la col·lecció de llibres Listen&Touch 1 i 2. Aquests llibres contenen més de 40 jocs i 700 locucions cadascun. Són ideals per repassar i complementar tot el que han après i requereixen l’ús del Talking Pen (el nostre llapis que parla). Tant els més petits de 4 anys com aquells que es troben en nivells superiors poden gaudir i aprendre amb ells. Mira el vídeo i comprova-ho tu mateix: https://www.youtube.com/watch?v=pg4FGBIxddk

*Per als grups de Ben&Brenda (entre 8 y 9 años)

I pels més grans que es comencen a introduir en la lectoescriptura recomanem Listen&Read i SuperKids Comici , dirigits a nens i nenes que volen continuar estant exposats a l’anglès d’una forma entretinguda i atractiva, sense la necessitat que els pares s’involucrin d’una forma especial o que tinguin un elevat nivell d’anglès. És una eina perfecta per seguir treballant a casa d’una forma divertida: http://www.youtube.com/watch?v=FOQDetb2_NQ

*Per als grups d’Animal Planet 1 i 2 i Mètode Cambridge

I per acabar, no ens oblidem dels nostres alumnes més grans, a qui recomanem els llibres de la col·lecció “Readers”: Night at the Fun Fair, The Red Jungle Mystery i Three Little Pigs. A partir dels 8 anys, la capacitat lectora està més que desenvolupada i creiem que amb els llibres d’aquesta col·lecció posen a l’abast dels nostres alumnes la possibilitat de ser els protagonistes d’unes històries plenes d’aventures i diversió en anglès.

Per a més informació: http://www.kidsandus.es/es/universo/en-casa/

Post 2