El Talking Pen és un llapis digital amb el qual els nens aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida i amena. Només s’ha de col·locar el Talking Pen sobre les estrelletes que apareixen en els contes Kids&Us perquè llegeixi el text i els personatges cobrin vida.

Consta d’un escàner, d’un micròfon i d’un altaveu, i és capaç de llegir els contes impresos amb tecnologia de so.

Per què utilitzar el Talking Pen?

Sabem que no tots els pares i mares tenen suficient nivell d’anglès per poder llegir un conte als seus fills amb bona pronunciació, bona dicció i una entonació adequada. Per aquest motiu, el Talking Pen garanteix que els nens i nenes tinguin una exposició a un anglès impecable. El Talking Pen permet que la lectura del conte en anglès sigui un moment agradable i relaxat per gaudir en família. És perfecte per a aquells pares i mares que volen oferir als seus fills un contacte amb l’anglès a través dels contes.

El Talking Pen es pot utilitzar amb o sense auriculars, i la bateria es pot carregar mitjançant el corrent elèctric o l’ordinador, durant un màxim d’1,5 hores. Té una memòria de 4GB que permet emmagatzemar una gran quantitat de llibres.

Es poden descarregar els arxius de so dels llibres en aquesta pàgina (linkar pagina de central) . Per a això, n’hi ha prou amb connectar el Talking Pen a l’ordinador, com si es tractés d’un USB, i guardar els arxius descarregats dins de la carpeta AP4 del Talking Pen.

bettysheep-numbers-kidsandus 1