Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

English Summer Fun

Què són els English Summer Fun?

Són casals urbans d’estiu l’objectiu principal dels quals és que els nens gaudeixin d’un estiu ple d’activitats en anglès. Hi durem a terme activitats lúdiques, vivencials i enriquidores que tindran com a llengua vehicular l’anglès.

Els ENGLISH SUMMER FUN es duen a terme en instal·lacions externes als centres Kids&Us, ja siguin col·legis o centres esportius, durant tot el dia (es poden consultar els horaris segons la localitat).

Per a més informació consulteu la web: www.englishsummerfun.es

Quins són els objectius?

Cada setmana els nens s’embarcaran en una nova aventura que, mitjançant diverses activitats, farà que arribin a identificar-se plenament amb els personatges dels contes i les històries que treballarem. Els objectius són:

 1. Que els nens i les nenes facin una immersió en l’anglès per tal de millorar la seva comprensió global;
 2. Que consolidin i interioritzin noves estructures i vocabulari;
 3. Crear situacions en què podran posar en pràctica tant els seus coneixements previs d’anglès com els que aprendran, tot això en un context lúdic.

Cabecera_Desktop_summerfun_kidsandus_vacaciones_ingles_1920x920_SF18

En què consisteixen?

Cada setmana viatjarem a un nou món a través de contes i temàtiques variats, creats específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.

 1. Storytime: l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat sobre la temàtica de cada setmana i que s’han adaptat a cada grup d’edat, ofereixen l’oportunitat d’aprendre estructures del nou idioma i vocabulari en context. Durant els ENGLISH SUMMER FUN explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
 2. Song and Dance Time: es tracta de cançons i danses creades per a cadascuna de les temàtiques i estan adaptades a cada grup d’edat.
 3. Crafts: farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals), mitjançant les quals els nens i les nenes desenvoluparan les seves capacitats artístiques. Aquestes manualitats aniran relacionades amb el tema que es treballi.
 4. Monitored Games: anem a jugar! Farem jocs i activitats de psicomotricitat pensats per cohesionar el grup, aprenent a compartir, esperar el torn, etc.
 5. Free game: moment de joc lliure perquè els nens i les nenes posin en marxa la seva imaginació i es relacionin entre ells.
 6. Lunchtime: l’hora del dinar és una bona ocasió perquè els nens i les nenes aprenguin llenguatge relacionat amb aquesta activitat. Aprofitarem aquest moment, que es repeteix cada dia, per aprendre moltíssimes estructures i vocabulari.
 7. Staff Performance: els nostres monitors esdevenen actors una estoneta cada dia. Als nens i a les nenes els encanta veure com els seus monitors encarnen diferents personatges en una obra de teatre que representaran per episodis acumulatius durant la setmana. Els nens segueixen l’obra sense cap dificultat i, a més, hi participen.
 8. Trips: on anem d’excursió aquesta setmana? Als nens i a les nenes els encanta fer una petita escapada cada setmana.
 9. I els divendres… Party Time! En acabar la setmana temàtica obrirem les portes a les famílies perquè vinguin a veure tot el que els nens han après durant la setmana: balls, cançons i la resta d’activitats en anglès.

Dades bàsiques

 • Edats dels nens: les activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 12 anys.
 • Nombre de nens per grup: màxim de 10 nens per grup i professor. A cada ENGLISH SUMMER FUN disposem d’un coordinador del casal.
 • Divisió dels grups: els nens estaran dividits per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys, 7-9 anys i de 10-12 anys.
 • Calendari: els ENGLISH SUMMER FUN són activitats setmanals que Kids&Us realitza en els períodes de vacances estivals.
 • Horari: es poden consultar els horaris per a cada ENGLISH SUMMER FUN a la web www.englishsummerfun.es
A %d bloguers els agrada això: