Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Qui Som

Escola d’anglès per a nens i nenes a partir d’1 any

Amb més de 15 anys d’experiència, impartim un mètode totalment innovador i pensat per a l’aprenentatge natural de l’idioma per a nens a partir d’1 any. El nostre enfocament, que és únic i clarament demostrat (més de 300 centres a tot el món i més de 100.000 alumnes), consisteix en una immersió lingüística total i aprenentatge global de l’idioma, com quan un nen aprèn el seu idioma matern amb els seus pares.

“Un infant quan neix està programat per al llenguatge tal com ho està un ocell per a volar”

Natàlia Perarnau (creadora de Kids&Us)

Les nostres classes són orals 100% i en cap moment utilitzem la traducció, els nens i nenes han d’utilitzar la mateixa intuïció que han utilitzat (o encara fan servir) per a aprendre el seu propi idioma, per a aprendre anglès. Tot això per mitjà de jocs, cançons i petites històries creades per a ells amb un material propi i fet a mida de les necessitats i realitats de cada edat.

Per més informació sobre el nostre métode consulteu la nostra webwww.kidsandus.es

Coneix l’essència del que suposa aprendre anglès amb Kids&Us:

Com neix la nostra escola d’anglès Kids&Us?

“Aquest projecte neix de la nostra gran passió pel món dels infants i també de la intenció de contribuir a posar fi a la deficiència d’anglès en el nostre entorn.

Un tema molt comú que sempre es repetia quan parlàvem amb altres pares i mares era la preocupació pel futur dels nostres fills i filles. Tots vèiem molt clar que perquè els nostres fills no tinguessin limitacions quan volguessin desenvolupar-se personalment i/o professional, era necessari disposar d’una de les claus imprescindibles avui en dia perquè no se’ls tanqués cap porta. Efectivament la resposta era molt simple, L’ANGLÈS, gran assignatura pendent per a una gran majoria dels catalans i espanyols.

A més, sabíem que era necessari començar com més aviat millor. Si la nostra pròpia llengua la comencem a aprendre el mateix dia en què naixem, per què esperar tant a a aprendre un nou idioma? L’aprenentatge més important de la nostra llengua es fa entre els 0 i els 3 anys, fet que demostra la gran capacitat per a l’adquisició d’una llengua en edats primerenques.

Tenint en compte tot això, la gran pregunta que ens va sorgir va ser: i a on puc portar-los perquè aprenguin anglès, però sobretot on aprofitin el temps al màxim?

Va ser així com vam descobrir Kids&us, un innovador mètode d’anglès per a nens i nenes a partir d’1 any pensat i creat amb la il·lusió d’apropar l’anglès als més petits d’una manera atractiva per a potenciar la seva predisposició a l’aprenentatge en un entorn agradable amb un objectiu molt clar, no caure en els mateixos errors del sistema tradicional d’ensenyament d’anglès que fa que els espanyols estiguin a la cua d’Europa pel que fa al coneixement d’idiomes.”

La Inscripció per al curs 2020-21 està oberta!

Els grups de Kids&Us són reduïts per a garantir un aprenentatge òptim. No deixis que el teu fill/a es quedi sense plaça! Per a preus i horaris, podeu contactar directament amb l’escola.

I per a aquells nens que comencen amb nosaltres a partir de 8-9 anys, oferim cursos amb la metodologia Active Learning. Aquests cursos s’estructuren a partir dels millors llibres de text del mercat, segons l’edat i el nivell del nen. Per als cursos d’Active Learning disposem de tot un material de suport que permet als alumnes desenvolupar habilitats i ampliar coneixements en els quatre pilars de l’idioma. No només es treballa gramàtica i vocabulari, sinó que es destina part de la classe a posar en pràctica tot el que s’ha treballat en sessions de speaking que consoliden aquests conceptes. S’exposa als alumnes a viure situacions reals perquè puguin interactuar i que l’aprenentatge de l’anglès sigui més vivencial.

Benvinguts a Kids&Us Santa Coloma!

A %d bloguers els agrada això: