Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Fun Weeks

Què són les Fun Weeks?

Durant les vacances, els pares volen que els fills s’ho passin d’allò més bé, i si és aprenent un nou idioma, molt millor. Per aquesta raó, Kids&Us ofereix la possibilitat de passar unes vacances divertides i plenes d’emoció en anglès. L’objectiu de les FUN WEEKS és que els alumnes aprenguin l’idioma de manera contextualitzada, jugant, ballant i, en definitiva, passant-s’ho bé.
Fa alguns anys Kids&Us va iniciar un projecte molt ambiciós amb expectatives innovadores. Des de llavors disposem d’un equip de persones el principal objectiu del qual és elaborar les FUN WEEKS amb continguts únics i exclusius.
Hem creat un producte de qualitat, propi, pensat no perquè els nens simplement gaudeixin d’unes jornades lúdiques en anglès, sinó perquè interioritzin vocabulari i expressions en aquest idioma mitjançant cançons, contes, manualitats i jocs. Cuidem el mínim detall per poder oferir un producte adequat per a cada edat.

En què consisteixen?

Cada setmana ens deixem endur a un nou món mitjançant històries diferents i creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.
Per treballar aquests temes duem a terme diferents activitats, exclusivament en anglès, dividides en grans blocs:

 1. Activitats de psicomotricitat: activitats pensades per fer jocs que permetran als nens moure’s i relacionar-se entre ells.
 2. L’hora del conte (Storytime): pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat sobre la temàtica de cada setmana i que s’han desenvolupat per a cada grup d’edat, ofereixen l’oportunitat d’aprendre estructures i vocabulari. Durant les FUN WEEKS explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes
 3. Manualitats (Crafts): farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals…) relacionades amb la temàtica setmanal.
 4. Mercat (Market): s’organitzarà un mercat dues vegades per setmana en què els nens i les nenes es convertiran en compradors que hauran de demanar l’esmorzar que volen en anglès, utilitzant les expressions adequades.
 5. Cançons temàtiques (Songs): es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les FUN WEEKS. Les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana i s’adapten a cada grup d’edat.

Dades bàsiques

 • Edats dels nens: les activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys.
 • Nombre de nens per grup: màxim de 10 nens per grup i professor.
 • Divisió dels grups: els nens estaran dividits per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys.
 • Calendari: les FUN WEEKS són activitats setmanals que Kids&Us realitza en els períodes de vacances dels nens:
  1. Nadal: 23 i 24 de desembre 2019 / del 30 de desembre al 3 de gener (excepte l’1 de gener) 2019-20
  2. Setmana Santa: del 6 al 9 d’abril 2020
  3. Estiu: del 22 de juny al 30 de juliol 2020
 • Horari:
  1. Opció A: 9-13 h
  2. Opció B: 9-15h (cal portar dinar en una carmanyola)

Horari d’acollida de 8.30h a 9.00h i de 14h a 15h.

 • Lloc: Kids&Us Santa Coloma de Gramanet
%d bloggers like this: