Aquest any renovem el nostre compromís amb la causa solidària de la Fundació d’Oncologia Enriqueta Villavecchia.

Us animeu a participar en el Concurs Solidari Nadalenc 2018 de Kids&Us Santa Coloma de Gramenet?

Com l’any passat, durem a terme de nou un concurs solidari, ja que volem continuar ajudant als nens i nenes que estan hospitalitzats en tractament oncològic i que són atesos per la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

En què consisteix l’acció?

Demanarem als nostres nens i nenes Kids&Us que facin boniques casetes i arbres de Nadal a partir d’uns models creats per a l’ocasió i que podràs trobar penjats a la nostra web o en la de la fundació. A partir d’aquests models i gràcies a la teva imaginació tindràs l’oportunitat de desenvolupar mil i un tipus de decoracions, ja siguin perquè són de tela, cartró, paper, amb adhesius amb forma d’estels, amb purpurina, pintats amb llapis de colors cridaners…. i ser un dels guanyadors dels premis que Kids&Us Santa Coloma de Gramenet vol regalar-te aquest nadal.

Per tal que trobeu inspiració, us adjuntem l’enllaç del programa “Ja t’ho faràs” de TV3  on van realitzar exemples de casetes i arbres. Ho trobareu a partir del minut 20.50 o del 23.54 (a l’enllaç  Vídeo exemple – “Ja t’ho faràs” de TV3).

Una vegada tingueu llesta la manualitat, tindreu dues maneres de col·laborar:

1. Lliurant el vostre element decoratiu (caseta i/o arbre) al centre Kids&Us Santa Coloma de Gramenet del 7 al 22 de novembre, els quals seran enviats per a la seva venda a la Fira Solidària que tindrà lloc del 28 de novembre a l’1 de desembre. Els diners recaptats serà per als nens i nenes de la fundació.

2. Portant la vostra caseta i/o arbre del 23 de novembre al 4 de desembre al centre. Aquests elements serviran per decorar els hospitals o els domicilis dels nens i nenes que atén la fundació.

Qui pot participar?

En aquesta acció solidària poden participar tots els alumnes de Kids&Us Santa Coloma de Gramenet.

Per agrair-vos la vostra participació, organitzarem un concurs en el qual lliurarem 6 premis en funció de les dates i grups.

A més a més, es repartiran premis en les següents categories per cada data:
* Alumnes dels grups de Mousy, Linda i Sam.
* Alumnes dels grups d’Emma, Oliver, Marcia, Pam&Paul, Ben&Brenda i Super Minds 1.
* Alumnes dels grups d’Animal Planet, Fairy Tales i mètode Cambridge.
El premi serà un pack de la línia editoria del Kids&Us “Read me a Story” segons l’edat i el nivell, per al guanyador de cadascuna de les 3 categories en les dues dates diferents.

Desperta el teu costat més solidari i anima’t a participar! És el millor regal que podem fer als nens i nenes atesos per la Fundació!FOEV (1)

Caseta Nadal 1

Caseta Nadal 2

Arbre Nadal