Kids&Us Experience Setembre 2018!

A Kids&Us estem tan segurs de l’èxit de la nostra metodologia, basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, que volem brindar l’exclusiva oportunitat a totes aquelles famílies encara no inscrites de viure en primera persona com aprenen i es diverteixen els vostres fills i filles a les nostres classes.

Kids&Us Experience consistirà en diferents parts:

*Kids&Us Experience: tornareu a ser alumnes de nou…..experimentant en primera persona allò que fan els vostres fills i filles en les nostres classes, és a dir, veure com s’estructuren les lliçons, exemples d’activitats, quins materials es fan servir i com interactuen els alumnes amb els teachers.

*Taller de xapes: mentre els pares i mares sou a la reunió informativa, els vostres fills i filles realitzaran tallers de creació de xapes DIY que després es podran emportar a casa per tenir un bonic record.

*Pica pica per a tothom al final de tota la sessió!

*IMPORTANT:  Aquesta activitat està destinada a les famílies d’alumnes no inscrits a Kids&Us (places limitades). Cal confirmar l’assistència a través de l’enllaç següent: https://doodle.com/poll/gwccu3ep9vs43ux7