¿Què és “My Locker”?

“My Locker” és una aplicació dirigida a les families dels grups de Mousy, Linda, Sam, Emma, Oliver, Marcia, Pam&Paul, Ben&Brenda, Tweens 1 (AP1) i Tweens 2 (AP2) a través de la qual els vostres fills i filles tindran accés no només a les pistes d’àudio dels nostres cursos, sinó també a una infinitat de continguts addicionals que donaran continuïtat al seu aprenentatge d’una manera amena i estimulant.

On la puc descarregar? I com funciona?

1-Aneu a la botiga d’aplicacions mòbils (Play Store en cas de dispositius Android i App Store en cas de dispositius IOS).

2-Descarrega’t l’aplicació MyLocker

3-Quan obriu l’aplicació, veureu a la pantalla que heu d’introduir l’usuari i la contrasenya que haureu rebut des de l’adreça de correu electrònic del centre. Tot seguit haureu de prémer “Continuar” i acceptar els termes legals.

4-Selecciona el locker o perfil del vostre fill/s o filla/s.

5-Un cop hàgiu seleccionat el perfil, accediu a la pantalla del menú de continguts que està dissenyada segons el curs corresponent. Per exemple, en el cas dels cursos de Babies, el menú inclou “Audios” (àudios), “Books” (llibres) i “Videos” (vídeos), i en el cas de Kids, en comptes de “Books” hi trobareu “Games” (jocs).

Si encara no la teniu a què esteu esperant? 🙂