A Kids&Us Santa Coloma de Gramenet ja hem començat a escalfar motors. Arrenca el nou curs i volem estar preparats per rebre-us com us mereixeu. Esteu preparats per tornar-nos a veure?

Comença el compte enrere per a l’arrencada del nou curs escolar i a Kids&Us Santa Coloma de Gramenet ja ens estem preparant per obrir portes d’aquí unes hores. I vosaltres, ja esteu assajant la vostra millor abraçada? Nosaltres ja fa dies!

Els nostres teachers han treballat molt aquests dies per preparar tot el material que entregaran per al nou curs. Han estat coneixent els personatges que ens acompanyaran al llarg de l’any i les històries fascinants que viurem tots plegats. Serà un viatge apassionant a través de l’aprenentatge, i el farem en companyia dels nostres millors amics i amigues i amb uns professors meravellosos que ens duran a conèixer nous universos sorprenents.

Ens encanta la tornada a l’escola! I, per sort, ja falta menys per tornar a començar i poder abraçar-nos de nou tots i totes. Quines ganes!

Arrenquem aquest curs 2018-2019 amb més de 120.000 alumnes i més de 430 centres a Espanya, Andorra, França, Bèlgica, Itàlia, República Txeca, Marroc, Mèxic i Japó.

A tots, us desitgem un feliç curs 2018-2019!