Natàlia Perarnau, creadora del mètode, va decidir obrir la seva primera acadèmia d’anglès als 23 anys a Manresa. En principi, les classes estaven enfocades a adolescents i adults, però amb el temps es va adonar que calia fer un canvi en el sistema d’ensenyament de l’idioma, ja que els resultats eren baixos tot i que s’estudiava la llengua durant molts anys.

Així doncs, l’any 2000, després d’haver estat mare, va decidir ampliar les seves classes per a nens i nenes des dels 3 anys. A més, es va adonar que no existia un mercat d’ensenyament d’anglès per a nens i per tant, l’any 2003 va crear la seva pròpia metodologia: Kids&Us English for Little People.
Tres anys després d’haver implementat el mètode al seu centre, va expandir la seva metodologia a altres centres a Catalunya i a partir de l’any 2007 es van començar a obrir centres franquiciats amb el nom Kids&Us School of English.

Actualment, hi ha 435 centres a Espanya, però també estem presents a molts altres països com Andorra, Itàlia, França, Bèlgica, República Txeca, Mèxic, Marroc i el Japó.