El mètode Kids&Us busca que els nens i nenes aprenguin l’idioma de manera natural, com si fos una llengua materna més.

Així doncs, en els primers cursos, l’enfocament és totalment oral. Des del primer moment se’ls parla anglès amb estructures completes, ja que creiem que no se’ls ha de limitar a aprendre paraules o oracions sense un context. Per tant, els i les nostres alumnes fan un gran exercici d’escolta de l’idioma i s’expressen de manera oral al llarg de tota la sessió. Aquesta comunicació es va treballant a través de jocs i cantant i ballant cançons originals.

IMG-20171115-WA0002

Una vegada ja són capaços de realitzar estructures complexes per ells mateixos, passen a treballar la lectoescriptura, tal com farien amb la seva llengua materna. Tot i això, mai es deixen de banda els jocs i les cançons, doncs Kids&Us busca que els nens i nenes estiguin motivats per aprendre en tot moment i gaudeixen de les classes.

A més, a Kids&Us organitzem activitats fora de l’horari de classe, com contacontes, tallers científics i de cuina entre altres, per tal de donar més oportunitats de practicar la llengua anglesa tant a alumnes com a no alumnes.