Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Listen&Read

Listen&Read segueix la mateixa línia que la nostra col·lecció de llibres de Listen&Touch, però incorpora la lectoescriptura. En el nostre nou llibre, Listen&Read, s’anima els nens a escoltar frases simples o preguntes i a poder-ne descobrir després les respostes fent passar el Talking Pen per sobre de la imatge correcta.

És sobretot útil per a aquells nens i nenes que han començat a llegir i escriure en els nostres cursos. En aquestes edats, és habitual trobar-nos amb alumnes que, fins ara, han estat pronunciant paraules Captura de pantalla 2015-10-09 a les 11.21.51correctament i que, de cop, es confonen en veure-les escrites. Amb el Talking Pen podem evitar que això passi. Els nens sentiran la paraula o la frase pronunciada correctament mentre la llegeixen, i podran escoltar-la tantes vegades com vulguin. D’aquesta manera, associaran fàcilment allò que veuen amb allò que senten.

Aquest llibre és ideal per a aquells nens i nenes que vulguin mantenir el contacte amb l’anglès durant les vacances; i no és necessari que els pares facin un esforç extra per aconseguir-ho ni que tinguin un bon nivell d’anglès!

Listen&Read s’ha dissenyat per fer-lo servir amb el Talking Pen:

  • Perquè els nens i nenes tinguin l’oportunitat d’escoltar un anglès impecable.
  • Per animar a la correcta pronuncia de les paraules, que poden confondre quan es veuen escrites.
Per a qui és?

Per a nens de 7 a 10 anys.

A %d bloguers els agrada això: