Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Listen&Touch

Observar, Escoltar, Parlar i Jugar! Heu vist mai un llibre que no tan sols parla, sinó que també et permet gravar-hi la veu? Això és el que els vostres nens i nenes podran fer amb aquest “llibre que parla”.

Un llibre ple d’estímuls que pretén despertar tots els sentits i fer que l’anglès es converteixi en tota una experiència. El Listen&Touch és ple de sons ocults que faran que l’infant descobreixi, cada vegada que obri el llibre, una nova dimensió.

Kids4

És un llibre pensat per utilitzar amb el Talking Pen. Està imprès amb un sistema innovador que el converteix en un audiollibre interactiu amb jocs programats. La tecnologia del Talking Penpermet que el nen pugui: ESCOLTAR, GRAVAR LA VEU i JUGAR.

Listen&Touch és un material complementari per a qualsevol dels nostres cursos des de Sam fins a Pam&Paul. Està especialment indicat per a aquells nens i nenes Kids&Us que durant l’estiu volen seguir tenint contacte amb l’anglès d’una forma lúdica.

El llibre compta amb 39 jocs i més de 700 locucions.

En cas de no disposar de les pistes de so dins el Talking Pen, us podeu descarregar de la web fent click AQUÍ els arxius de so dels llibres que hagueu comprat, connectar el vostre Talking Pena l’ordinador i guardar aquests arxius descarregats dins la carpeta AP4 del vostre ordinador.

 listen&touch2
A %d bloguers els agrada això: