Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Us presentem les Summer Fun Weeks!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies.

Inscripcions

Si ja ho tens clar, inscriu-te omplint el següent formulari.

Temàtiques

Temàtica 1: TREASURE HUNTERS (setmana del 25 al 28 de juny)

Si t’agrada buscar tresors, uneix-te a la nova aventura que Kids&Us ha preparat per a aquesta Fun Week. Posa’t les botes i el barret i treu el mapa! Explora el jardí amb la Lola i la Lily i consulta el mapa per desxifrar les pistes. Fes servir el detector de tresors com en Milo per buscar sorpreses. Prepara’t per acompanyar la Jackie en la seva emocionant aventura per protegir dels dolents la ciutat daurada enterrada. Converteix-te en un autèntic caçador de tresors amb Kids&Us!

Temàtica 2: MONSTERS (setmana de l’1 al 5 de juliol)

Et fan por els monstres? No te n’han de fer! Quan els coneixes, poden ser molt simpàtics. Pot ser que algun intenti fer alguna trapelleria, o fins i tot espantar-te, però si els dones una oportunitat, fins i tot us podeu fer molt amics. Vine a Kids&Us i et divertiràs descobrint com viuen uns monstres molt especials.

Temàtica 3: MOUNTAIN  ADVENTURES (setmana del 8 al 12 de juliol)

T’agrada fer senderisme i veure molts animals? T’agradaria explorar l’Himàlaia i anar a la recerca lleopards de les neus? T’atreviries a escalar un volcà a Indonèsia? Sigui l’aventura que sigui, pots estar segur que et divertiràs jugant, cantant i ballant amb nosaltres.

Temàtica 4: FARMYARD (setmana del 15 al 19 de juliol)

Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L’ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja. La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja. L’ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família? Què és aquesta música que se sent? Oh, mira! És la Daisy, la vaca ballarina! Acompanya-la en la seva nova aventura per descobrir la importància de perseguir els teus somnis.

Temàtica 5: UNDER THE SEA (setmana del 22 al 26 de juliol)

Submergeix-te amb nosaltres i descobreix la nova Fun Week submarina. El Saxon Sardine necessita la nostra ajuda per trobar el regal perfecte, però hem d’anar amb compte amb els taurons! També ajudarem la Hetty a descobrir el veritable significat de l’amistat durant el seu viatge a la recerca d’una nova closca. Finalment, acompanyarem el Saul i la Poppy en la seva aventura per rescatar un dofí. Prepara el tub i les aletes per gaudir d’una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us.

Temàtica 6: SWEET (setmana del 2 al 6 de setembre)

Ets una persona llaminera? Els nostres amics en Timmy, la Lucy i en Colin sí que ho són. Seran capaços de resistir-se a la temptació de menjar-se tots els dolços? Vine a descobrir-ho en aquesta nova Fun Week de Kids&Us. Prepara’t per a una aventura molt dolça i misteriosa i ajuda els nostres amics a treballar en grup per aconseguir el seu objectiu.

Activitats

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Dates i horaris

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 14:00h. Si necessiteu que els vostres fills es quedin fins a les 15:00h s’afegirà un suplement al preu final*. Durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

Preus

  • Setmana de 4 dies (del 25 al 28 de juny): 109€/setmana*
  • Setmanes de 5 dies (totes les setmanes de juliol i la setmana de setembre): 120€/setmana**

El suplement per quedar-se al centre de 14:00h a 15:00h és de:

* 8€/setmana
** 10€/setmana

  • ImgFB_1200x627px_FWSummer19_CAT
%d bloggers like this: