Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Casals d’estiu en anglès 2021 (Summer Fun Weks)

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies.

Temàtiques

Temàtica 1: SECRET AGENTS (setmana del 28 de juny al 2 de juliol)

Durant aquesta setmana, el nostre centre Kids&Us es transformarà en la seu del servei secret KI7 i acompanyarem els nostres alumnes espies en unes missions molt emocionants. Seran capaços de parar els peus als malvats i salvar el món? Apunta’t i descobreix-ho.

Temàtica 2: ARABIAN NIGHTS (setmana del 5 al 9 de juliol)

Imagina’t tornar a l’època de l’Imperi persa i poder viure les llegendàries Arabian Nights. Prepara’t per viatjar al món màgic d’Orient, on les aventures amb catifes voladores, llànties màgiques i un geni amb superpoders et deixaran amb la boca oberta! A què esperes? Apunta’t a aquesta Fun Week.

Temàtica 3: AROUND THE WORLD (setmana del 12 al 16 de juliol)

Tenim moltes ganes de poder fer la volta al món amb tu! Hi ha països increïbles que podrem visitar i molts reptes per superar. No et perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència extraordinària amb Kids&Us. Apunta’t i descobrim junts el nostre meravellós món en anglès.

Temàtica 4: CIRCUS (setmana del 19 al 23 de juliol)

El circ ja és aquí! Ja tens entrada? A l’Anmera Circus viuràs aventures emocionants i faràs nous amics! Els més petits coneixeran en Cookie, el pallasso, però… compte, és una mica descarat! Els més grans coneixeran malabaristes, trapezistes i fins i tot un home fort, que no és tan fort! Apunta’t i gaudeix d’aquesta Fun Week 100% en anglès.

Temàtica 5: FAIRY TALES (setmana del 6 al 10 de setembre)

Creus en les fades, els ogres o els follets? Vine a Kids&Us, descobreix el món màgic de les nostres Fairy Tales i deixa’t sorprendre per aquests personatges. Ens ho passarem d’allò més bé!

Activitats

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Horaris:

  • Opció A: De 9.00 a 13.00 hores*
  • Opció B: De 9 a 15 hores (cal portar el menjar de casa en una carmanyola)

En els dos casos, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9.00h

*La recollida podrà fer-se entre les 13h i les 14h.

Preus:

  • OPCIÓ A (de 9 a 13 hores): 120€/setmana
  • OPCIÓ B (de 9 a 15 hores): 130€/setmana (cal portar el menjar en una carmanyola)

En els dos casos, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9.00h

*La recollida podrà fer-se entre les 13h i les 14h.

A %d bloguers els agrada això: