Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Casal de Setmana Santa en anglès 2021 (Easter Fun Week)

Primavera d’aventures amb les Easter Fun Weeks de Kids&Us!

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies. Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups reduïts mantenint el mateix professor/a durant tota la setmana. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

A més, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per a complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries i així garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els nostres docents.

Inscripcions:

Si ja ho tens clar, contacta amb nosaltres per formalitzar la inscripció.

  • Període d’inscripcions exclusiu per a alumnes Kids&Us Santa Colomadel 22 al 25 de febrer.
  • Període d’inscripcions obert a partir del 26 de febrer.

Temàtica de Setmana Santa 2021

EASTER EGGCITEMENT

La primavera ja ha arribat i estem molt emocionats perquè la Pasqua ja és aquí. Com que ens agradaria celebrar-la amb tu, hem preparat un munt d’activitats! Deixa’t sorprendre! Aquesta és una Fun Week que encantarà als petits monstres de la xocolata. 

IMGFB_1200x627_EASTER EGGCITEMENT_FWEaster_21 (1)

Dates:

Setmana del 29 de març a l’1 d’abril  (4 dies)

Activitats:

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Horaris:

Opció A: De 9.00 a 13.00 hores*

Opció B: De 9 a 15 hores (cal portar el menjar de casa en una carmanyola)

En els dos casos, l’horari de recepció serà de 8.30 a 9.00h

*La recollida podrà fer-se entre les 13h i les 14h.

Preus:

Setmana de 4 dies:

* OPCIÓ A (de 9 a 13 hores): 109€/setmana

* OPCIÓ B (de 9 a 15 hores): 117€/setmana (cal portar el menjar en una carmanyola)

A %d bloguers els agrada això: