Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Viu el millor Nadal amb les Christmas Fun Weeks de Kids&Us!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups reduïts. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor d’anglès i que estableixin una bona relació entre ells.

Les Fun Weeks s’organitzen per setmanes, amb temàtiques independents, per poder oferir la màxima flexibilitat a les famílies.

Temàtiques

WHERE IS SANTA? (del 27 al 31 de desembre – 5 dies)

Ja gairebé és Nadal i tothom està molt emocionat, però on és en Santa? Potser és a casa atipant-se de menjar de Nadal… Potser està fent una festa amb els elfs… O potser està volant amb el trineu i els rens mentre reparteix regals als nens i nenes que s’han portat bé. Vine a descobrir-ho i participa en aquesta setmana d’activitats i jocs ben divertits. Tothom està convidat a celebrar-ho amb nosaltres i passar un bon Nadal

CHRISTMAS FAIRYTALES (del 3 al 5 de gener – 3 dies)

És hora de fer una festa de Nadal. Tots els nens i nenes esteu convidats a cantar, ballar, riure i jugar amb la família de Kids&Us. Esbrina què tenen entre mans en Santa i en Rudolph aquest any i descobreix un món màgic amb finals feliços. Vine a divertir-te i gaudir dels contes de sempre, però amb girs nadalencs. 

Activitats

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.

4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.

5. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe (Fun Book): quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Dates i horaris

  • Setmana 1 (5 dies): del 27 al 31 de desembre.
  • Setmana 2 (3 dies): del 3 al 5 de gener.

L’horari de les activitats serà de 9:00h a 13:00h (opció A) o de 9:00h a 15:00h (opció B), tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h (opció A) o a les 15h (opció B). Durant l’estona d’acollida hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

Preus

WHERE IS SANTA? (del 27 al 31 de desembre – 5 dies)

  • Opció A (de 9:00h a 13:00h): 122€/setmana
  • Opció B (de 9:00h a 15:00h): 132€/setmana (cal portar el dinar en una carmanyola)

CHRISTMAS FAIRYTALES (del 3 al 5 de gener – 3 dies)

    • Opció A (de 9:00h a 13:00h): 94€/setmana
    • Opció B (de 9:00h a 15:00h): 100€/setmana (cal portar el dinar en una carmanyola)

A %d bloguers els agrada això: