Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us.

A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

Durant les Fun Weeks es realitzen divertides activitats amb contingut pedagògic. S’organitzen grups reduïts per franja d’edat per assegurar el tracte individualitzat a cada nen i nena i optimitzar els resultats i l’aprenentatge de cada un d’ells… Totes les activitats es realitzaran al nostre centre del Carrer Irlanda 38-40.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. La temàtica proposada per a aquesta Fun Week és la següent:

Temàtica 1: Under the Sea

Has vist mai coralls, taurons, estrelles de mar, anemones o altres criatures marines? La vida al mar és senzillament sorprenent. Bussegem plegats i gaudim d’aquesta Fun Week submarina. Prepara el tub i les aletes per gaudir d’una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us. Tenim moltes ganes de veure’t!

Temàtica 2: Great Inventions

Com serien les nostres vides si no s’haguessin inventat les bombetes, els cotxes, els telèfons, la televisió, els microones…? T’ho imagines? En aquesta Fun Week, descobrirem tots els detalls sobre els descobriments més importants de la història i dels seus inventors mentre vivim aventures molt emocionants amb els personatges de la setmana! Tot això al ritme de noves cançons i activitats per estimular els nostres cervells i inspirar-nos amb noves idees. Quines ganes de veure’t!

Temàtica 3: Australia

Austràlia és única. Des de l’Outback fins a la Gran Barrera de Corall, hi ha paisatges impressionants i animals que no existeixen a enlloc més del planeta. A punt per a aquest emocionant viatge? Vine amb nosaltres i descobreix un lloc com cap altre!

Temàtica 4: Madness at the Museum

Qui diu que els museus són llocs avorrits? El Messum Museum és un lloc amb molt per oferir-nos. Obres d’art? Oi tant! Mòmies? És clar! Descobriments científics? Òbviament! Tot i això, el Messum Museum no és un museu convencional. Visita’l per descobrir què el fa especial i fes nous amics; t’estan esperant amb moltes ganes i volen assegurar-se que t’ho passes molt bé! No et perdis una visita al museu que mai oblidaràs!

Temàtica 5: Space and Aliens

Si mires el cel de nit, veuràs la lluna i les estrelles. Però, sabem què més hi ha allà dalt? Hi ha extraterrestres vivint en altres planetes? Com deuen ser? Ens deuen voler visitar? Prepara’t per enlairar-te i pujar a bord d’una experiència d’un altre planeta!

DATES I HORARI

 • Setmana 1: UNDER THE SEA (del 26 al 30 de juny)
 • Setmana 2: GREAT INVENTIONS (del 3 al 7 de juliol)
 • Setmana 3: AUSTRALIA (del 10 al 14 de juliol)
 • Setmana 4: MADNESS AT THE MUSEUM (del 17 al 21 de juliol)
 • Setmana 5: SPACE AND ALIENS (del 24 al 28 de juliol)
 • L’horari de les activitats serà de:
  • Opció A: 9:00h a 13:00h
  • Opció B: 9:00h a 15:00h (s’ha de portar dinar de carmanyola)
 • Per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8:30h a 9:00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13:00h i fins a les 13:30h. Durant l’estona d’acollida hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

· Opció A (de 9:00h a 13:00h): 122€/setmana

· Opció B (de 9:00h a 15:00h): 134€/setmana (cal portar el dinar en una carmanyola)

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats a inscriure-us, podeu fer-ho omplint el següent formulari: