El primer divendres de cada mes, es celebra el dia mundial del somriure.

Avui al blog, us parlem d’aquest gest, que ajuda a disminuir l’estrès i augmentar l’autoestima.

Un dels objectius principals de Kids&Us és fer somriure constantment als nostres alumnes, per tal que així se sentin més segurs a l’hora d’expressar-se i entendre l’idioma.

Com ho fem perquè els nostres alumnes aprenguin somrient?

1- Cantem cançons

A Kids&Us creiem que escoltar cançons o cantar-les és una manera de poder practicar l’idioma més interactiu. Tots els nostres cursos, disposen de cançons a cadascuna de les sessions.

A més, els nostres alumnes aprenen ràpidament la lletra, ja que va relacionada amb els continguts treballats a classe!

2- Juguem

Ens agrada que els alumnes de Kids&Us gaudeixin de tota mena d’activitats durant les classes, i un punt molt important són els jocs, siguin en parella o per equips. D’aquesta manera els nostres alumnes no sols aprenen sinó, participen entre ells i amb els nostres teachers.

3- Expliquem contes

Tots els alumnes disposen de contes durant al llarg del curs, on aprenen les aventures del seu protagonista. A Kids&Us no només ens agrada explicar el conte, sinó que els mateixos alumnes siguin partíceps!

4- Utilitzem tota mena de material

A Kids&Us disposem de tota mena de material, com adhesius, colors, polsadors, pilotes, gomets etc. per poder utilitzar a classe i fer que les Activitats treballades a classe siguin el més divertit possible.

5- Els nostres teachers

Ens assegurem de què els nostres teachers, siguin divertits, facin les classes tan dinàmiques com sigui possible, i sobretot que els encanti no només el nostre mètode sinó transmetre-ho als nostres petits!

Es per aquests i molts més motius, que a Kids&Us treballem dia rere dia per fer somriure als nostres petits!

HAVE A NICE SMILING DAY