Avui us portem un llistat de pàgines d’instagram que no podeu deixar de seguir si voleu donar una dosi extra d’anglès als vostres fills i filles durant les estones lliures. Perfectes per un dia plujós o una tarda de diumenge, aquestes pàgines us donaran idees per triar nous llibres en anglès per desfermar la imaginació dels infants de la casa, per fer manualitats d’allò més curioses, això si, adaptades als més menuts, per jugar fent servir l’anglès i fins i tot per ajudar els més grans a resoldre aquells dubtes més concrets a l’hora de parlar anglès.

Instagram pot ser una font infinita d’idees si sabeu on buscar, però cal remenar una mica. No patiu, que avui portem els deures ben fets.

Manualitats, jocs i receptes

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és pexels-cottonbro-3661264-683x1024.jpg

@Redtedart – Easy Kids Crafts

https://www.instagram.com/redtedart/

Us porta un munt d’idees per compartir una bona estona amb els menuts preparant decoracions adaptades a cada temporada. No us perdeu tot el que ja ens ha portat per Halloween!


@teaching2and3yearolds

https://www.instagram.com/teaching2and3yearolds/

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és chalk-1024x683.jpg

Aquesta professora de preescolar ens mostra el seu dia a dia com a mestra i ens dona un munt d’idees i recursos per amenitzar les estones lliures a casa incorporant l’anglès.


@fun.a.day

https://www.instagram.com/fun.a.day/

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és crafts-2-1024x683.jpg

Una altra  mestra que comparteix els seus secrets amb nosaltres i ens dona grans idees per acompanyar els nostres fills i filles en l’aprenentatge de la llengua anglesa a través del joc.


@taminglittlemonsters

https://www.instagram.com/taminglittlemonsters/

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és crafts-1-1024x683.jpg

El seu nom (domant feres menudes) ens fa pensar que necessàriament ha de saber com distreure nens i nenes entremaliats mitjançant activitats engrescadores. El seu feed és un pou sense fi d’activitats ben xul·les per a nens. No us perdeu els experiments!

Lectura

@savewithstories

https://www.instagram.com/savewithstories/

En aquesta pàgina trobareu personatges populars de tots els àmbits que llegeixen en veu alta llibres de tot tipus. No tots són per a nens, però n’hi ha força! Us recomanem “The enormous crocodile” de Roald Dahl o “Mixed me”.

@thestoriesweread

https://www.instagram.com/thestoriesweread/

Aquesta pàgina ens apropa al món de la literatura infantil en anglès, donant-nos  a conèixer llibres d’allò més interessants per a infants de totes les edats.

Per als més grans

@bbclearnenglish

https://www.instagram.com/bbclearningenglish/

La BBC ha creat aquesta pàgina interactiva per ajudar als estudiants de tot el món a resoldre aquells petits dubtes a l’hora de pronunciar o parlar de certes temàtiques.

@englishteabreak

https://www.instagram.com/english_tea_break/

La docent Natalia Christine ens dona un cop de mà amb les expressions angleses angleses, aquelles que cal llegir un parell de vegades, ens porta nous sinònims de manera divertida  i ens ajuda a ampliar el vocabulari dels adolescents de la casa.

Esperem que us hagin agradat les nostres propostes i que en surtin molt bones estones en família  practicant una mica d’anglès aquí i allà amb els menuts.  I si us en descuideu, n’aprendreu vosaltres!