L’any 2020 és un any diferent a tots els anteriors, un any en què els nostres nens i nenes han perdut moltes oportunitats formatives i nosaltres, els pares, hem hagut de renunciar a la idea d’un possible viatge a l’exterior per als nois i les noies majors. Però això no implica haver de renunciar a la possibilitat de fer un curs d’anglès!

I què és preferible triar: un curs d’anglès full-immersion o un curs estàndard? Avui us volem ajudar a entendre les diferències entre cursos intensius i estàndard i explicar-vos quin curs d’anglès pot ser més eficaç per als vostres fills i filles.

Cursos d’anglès intensius o estàndard: de què estem parlant?

Quan parlem d’un curs intensiu d’anglès fem referència a cursos diaris, amb una durada limitada a algunes setmanes o a un mes. Aquest tipus de cursos d’anglès normalment es focalitzen en l’aprenentatge intensiu de la gramàtica anglesa o en el desenvolupament d’una habilitat específica, com l’expressió escrita, l’escolta o l’expressió oral.

Els avantatges d’un curs d’anglès intensiu per a nens i joves:

 • Una “full-immersion” diària els permet aprendre anglès ràpidament.
 • L’estudi diari ajuda a millorar el vocabulari i l’habilitat d’escolta i comprensió de la llengua anglesa.
 • Si es focalitza en una única competència, el curs intensiu permet desenvolupar de manera ràpida aquesta competència.

Els desavantatges d’un curs d’anglès intensiu per a nens i joves:

 • Un curs intensiu requereix una dedicació d’entre 2 a 4 hores diàries cada dia.
 • Difícilment els nens i joves aconsegueixen mantenir la concentració necessària tant de temps.
 • La falta d’una motivació real pot portar al fet que, una vegada acabat el curs, els joves s’oblidin ràpidament del que han après.

Amb aquesta llista d’avantatges i desavantatges, probablement estareu encara més confosos! Potser esteu valorant un curs intensiu per als vostres fills o fins i tot pot ser que ja els hàgiu inscrit en un curs estàndard d’anglès sense veure grans resultats. En altres paraules: si us esteu preguntant quina és la millor solució, esteu en el lloc adequat. Els cursos Kids&Us van néixer gràcies a la intuïció de Natàlia Perarnau la seva experiència personal com a professora d’anglès li va permetre crear una nova manera d’abordar l’aprenentatge de la llengua: el mètode Kids&Us basat en l’estimulació de les habilitats d’aprenentatge innates dels nens i nenes.

Kids&Us: cursos d’immersió en anglès per a nens i joves

Kids&Us no ofereix simples cursos d’anglès, sinó experiències reals d’aprenentatge, destinades a usar l’anglès en un context diari: una manera natural per a garantir que l’aprenentatge de la llengua anglesa sigui constant i durador en el temps, sense ser avorrit. Els instruments per a aprendre a l’aula i els productes creats per a aprendre anglès a casa o de vacances han estat estudiats específicament pels nostres experts en pedagogia per a ajudar els nens i nenes a aprendre anglès a partir d’1 any d’edat, jugant i seguint els seus propis ritmes: les cançons o cançons de bressol en llengua anglesa per a ajudar els nens i nenes més petits a reconèixer els sons i a reproduir-los; els dibuixos animats, els vídeos o les pel·lícules en anglès per a ampliar el vocabulari i millorar la pronunciació; els contes i els llibres en anglès per a aprendre a reconèixer les paraules i a escriure-les.

A més, proposem una sèrie d’activitats en anglès que van des del teatre, amb Storytime i Kids&Theatre, al taller de cuina Little Chef o al taller de ciències Mad Scientist, fins a arribar a la realització d’un musical amb Jan&Julia. Perquè aprendre anglès divertint-se fa l’aprenentatge menys pesat!

L’univers Kids&Us es completa amb l’oferta d’activitats i els campaments urbans per a poder continuar aprenent anglès fins i tot en vacances. Malgrat les dificultats derivades de la COVID-19, també enguany hem aconseguit organitzar les nostres activitats d’estiu, reformulant-les per a garantir la seguretat dels nens i el respecte de totes les normes higienicosanitàries.

A continuació us proposem algunes activitats per a una veritable “full-immersion” lingüística divertida i despreocupada:

 • Fun Day: una tarda d’activitats lúdiques en anglès parteixi nens i nenes de 3 a 10 anys;
 • Fun Weeks: una setmana sencera de jocs i activitats de psicomotricitat que permeten als nens i nenes de 3 a 10 anys interactuar entre ells mentre aprenen anglès;
 • English&Fun: campaments urbans setmanals que alternen classes en anglès amb el mètode Kids&Us i activitats lúdiques i esportives en grups;
 • Summer Fun: campaments urbans en els quals tots els nens i nenes de 3 a 12 anys, estudiants de Kids&Us o no, poden interactuar en anglès durant les diverses activitats proposades (teatre, esport, cançons, balls);
 • Cool Off: campaments urbans en anglès, amb un tema específic, exclusius per als alumnes Kids&Us de 7 a 13 anys.

Mai abans els nostres fills i filles havien necessitat passar temps en serenitat amb els seus coetanis. Com sempre, a Kids&Us ho tenim en compte i no perdem l’oportunitat de conjugar diversió i aprenentatge de l’anglès!