A Kids&Us Santa Coloma tenim clar que és molt important aprendre anglès avui dia, sobretot des d’una edat primerenca. Per això, us portem 10 raons per les quals creiem que l’aprenentatge d’aquest idioma és fonamental.

1. És l’idioma universal.

Avui dia l’anglès es parla en qualsevol país del món, per la qual cosa si aprens anglès podràs comunicar-te amb pràcticament qualsevol persona del planeta.

2. Treball.

Conèixer aquesta llengua t’obrirà moltes portes professionalment, ja que la gran majoria d’empreses demanen que els seus treballadors/es dominin l’anglès, a poder ser a nivell avançat.

3. Formació.

L’anglès et permetrà estudiar en centres de tot el món i no limitar-te a formar-te al teu país d’origen. També, podràs llegir la majoria de textos tecnològics o acadèmics, ja que més del 50% estan escrits en aquest idioma.

4. Vacances.

Si domines l’anglès podràs viatjar i fer-te entendre amb els habitants de la majoria de països del món. Per tant, conèixer aquest idioma facilita moltíssim el turisme en un país estranger.

5. Música.

Els cantants i grups més famosos del planeta utilitzen l’anglès en les seves cançons pel que, si domines l’idioma, podràs entendre les seves lletres i identificar-te més fàcilment amb allò que expressen els teus artistes favorits. No és genial?

10 raons per aprendre anglès kids&us

6. Literatura.

Molts/as escriptors/as cèlebres han escrit en llengua anglesa, així que aprendre anglès també és útil per a poder llegir grans obres en el seu idioma original.

7. Conèixer altres cultures.

L’anglès et permet conèixer i relacionar-te amb persones de tot el món, podent així conèixer diferents cultures i intercanviar opinions.

8. És l’idioma més après.

L’anglès és l’idioma més après com a segona llengua i et pot ajudar a entendre el propi idioma, ja que utilitzem molts anglicismes en la nostra llengua.

9. Millorar en altres habilitats.

Segons recerques científiques, estudiar anglès o aprendre una llengua en general produeix certs estímuls en el cervell que ens ajuden a millorar les nostres habilitats en altres àrees com són la creativa, la resolució de problemes, el raonament o l’habilitat mental.

10. Superació personal.

Aprendre una llengua sempre és una cosa positiva i més si es planteja com un repte personal. A mesura que avancis en els teus coneixements, et sentiràs més i més orgullós de tú mateix i aniràs perdent la por a expressar-te en anglès.

Us hem convençut?