I vosaltres sabeu perfectament quin és. Sí, són els llibres! La lectura és el millor regal educatiu que podeu fer aquest Nadal i si és una gran història en anglès, més divertida i profitosa serà. Trenquem els mites, la lectura no és un regal avorrit!

Un dels regals essencials que s’ha de fer durant el Nadal és un regal educatiu i si ens basem en aquest criteri, la millor opció gairebé sempre serà un llibre. En l’era digital, els més petits passen el dia envoltats de dispositius electrònics, com a pares i mares tenim el deure de transmetre el gust per la lectura als nostres fills i filles. Dedicar un temps diari a la lectura és un temps ben invertit, ja que sempre afavoreix al seu creixement personal i els ajuda a madurar i a adquirir uns valors.

natural gifts kids&us

Des de Kids&Us us volem ajudar a trobar el llibre perfecte per al vostre petit i per això posem a la vostra disposició el catàleg de regals per aquest Nadal Natural Gifts que podeu consultar el Catàleg Natural Gifts.

En aquest catàleg trobareu les aventures dels personatges més estimats de Kids&Us, la Gina Ginger i en Charlie Chives, la família dels Many Monsters o la Betty Sheep.

Els llibres són 100% en anglès i els seus creadors són del mateix equip pedagògic que desenvolupa els cursos, de manera que el seu contingut i les històries que s’hi expliquen s’adapten a cada franja d’edat.

Al catàleg també trobareu jocs, llibres puzle i el Talking Pen, el dispositiu electrònic que llegeix els llibres de Kids&Us en un anglès perfecte.

Els peluixos també són educatius

Per als més petits, també trobareu peluixos dels nostres personatges Mousy, Linda, Bunny i Sam. Els peluixos també entren a dins de la categoria de joguines educatives, ja que amb ells els nens i nenes se senten acompanyats i segurs i, a més, els ajuden a desenvolupar habilitats socials i afectives a través de jocs de rol.

Descobriu els regals imprescindibles per al vostre fill/a en el nostre Catàleg Natural Gifts, a la Botiga Online de Kids&Us o bé a l’escola Kids&Us més propera.