curso-oliver-kidsandus-clase-3A Kids&Us Santa Coloma sempre defensem que els i les nostres alumnes aprenen la llengua anglesa mentre passen una bona estona jugant a jocs, ballant, cantant i realitzant activitats que els diverteixen. Per tal que això sigui possible cal que els alumnes estiguin molt motivats per aprendre i que el professor els involucri en el seu propi aprenentatge.

curso-benandbrenda-kidsandus-clase-3

Per això, des d’un primer moment volem que els nens i nenes siguin capaços de comunicar-se fent ús de l’anglès des del primer moment a Kids&Us i de la manera més natural possible. D’aquesta manera, tindran sensació d’èxit des del primer moment. Un altre aspecte que creiem molt important és el fet que els propis alumnes siguin conscient que van progressant. Per exemple, quan els nostres professors i professores realitzen les diferents activitats, aquestes estan plenes de significat, ja que així els nens i nenes troben un sentit al món i a les seves experiències. Així, ells mateixos s’adonen que van aprenent.

A més, el fet de treballar amb material a casa també els ajuda a trobar un sentit a allò que han après mentre s’involucra a les famílies en el seu aprenentatge. Pel que fa als adolescents, pensem que és primordial tractar temes a l’aula que els resultin d’interès per involucrar-los i que puguin anar creant una opinió al voltant dels mateixos. També, cal ajudar-los a desenvolupar les seves habilitats cognitives i el seu pensament crític. Per això, en els nostres cursos de Tweens & Teens tractem temes d’actualitat, sobre els quals els adolescents puguin pensar i debatre entre ells i elles.

DrT7tOqWwAAPlXC.jpg