Estimades famílies,

Des de Kids&Us Santa Coloma us volem recordar que disposeu de dues aplicacions per a mòbils i tablets que creiem del tot imprescindible per facilitar l’aprenentatge de l’anglès dels vostres fills i filles. Amb MyKids podreu tenir una  comunicació bidireccional entre els centres Kids&Us i les famílies dels alumnes i  amb MyLocker, que també trobareu dintre de l’app MyKids,  podreu continuar amb  l’adquisició de l’anglès fora de les aules, d’una manera fàcil i accessible des de qualsevol punt i en qualsevol moment, sobretot ara que arriba l’estiu.

Concretament, què trobareu dins de cada aplicació?

MyLocker:

  • MY LOCKERAccés a les pistes d’àudio dels nostres cursos per poder descarregar i escoltar a qualsevol lloc.
  • Material exclusiu com jocs i llibres interactius protagonitzats pels nostres personatges.
  • Capítols de dibuixos animats adaptats a cada edat.

MyKids:

  • 300x0wAccés als informes trimestrals actuals i de cursos anteriors.
  • Calendari escolar del centre, que inclou les sessions de classe dels vostres fills/es, els dies festius, les reunions o les tutories que programa el centre, etc.
  • Comunicació de les absències o les sol·licituds de tutoria d’una forma àgil.
  • Consultar la informació sobre els serveis i les activitats de l’Univers Kids&Us que s’organitzen al centre (Fun Weeks, Little Chef, Mad Scientists, storytimes, etc.) a les quals els vostres fills poden assistir.