A Kids&Us Santa Coloma les vacances d’estiu són sinònim de Fun Weeks i per a aquest estiu estem preparant unes activitats al·lucinants. Inscripcions obertes per passar unes vacances plenes de diversió i 100% en anglès!

Amb l’estiu arriben les Summer Fun Weeks de Kids&Us. Estem preparant unes vacances bestials amb jocs, teatre, manualitats, hores del conte i una pila d’activitats lúdiques més per continuar aprenent anglès mentre ens divertim.

funweek summer

Les Summer Fun Weeks són setmanes temàtiques per a nens i nenes de 3 a 10 anys. Es fan al mateix centre de Kids&Us Santa Coloma i estan plenes d’activitats que tenen l’anglès com a llengua vehicular per tal d’afavorir un entorn d’immersió lingüística en el qual aprendre anglès sigui encara més divertit. Es formen grups per edats, de màxim 10 nens per professor i el resultat és un estiu inoblidable.

Si voleu més informació i accedir a les inscripcions, visiteu la pàgina de les Summer Fun Weeks.

No dubteu a reservar avui mateix la vostra plaça per a les Summer Fun Weeks 2019!