Ja hem començat el segon trimestre i volem aprofitar per recordar-vos alguns aspectes importants perquè els vostres fills i filles puguin treure el màxim profit de la nostra metodologia.

La importància de l’àudio

L’escolta diària de l’àudio és fonamental pel correcte aprenentatge. Sense l’escolta els alumnes no poden seguir amb normalitat el desenvolupament de les sessions i assimilar i interioritzar expressions, vocabulari i estructures. Podeu escolar els àudios o bé a l’APP My Locker, a la vostra zona privada del blog (Zona Famílies) o demanant un CD físic a la directora del centre.

Seguiment del treball a casa

Booklet

Cal pintar un dibuix del booklet (llibret petit) cada dia que escolten l’àudio i portar-lo a classe perquè la teacher pugui fer un seguiment del treball que feu a casa. Si un dia escolten dos vegades, només n’han de pintar un (només un nino pintat per dia). Si els vostres fills no volen pintar-lo també poden posar un gomet o una creu en cadascun dels dibuixets, o bé ho podeu fer vosaltres mateixos.

booklet

booklet

 

 

 

 

 

APP My Kids

Disposareu de tota la informació acadèmica del vostre fill/a com informes de cursos anteriors i actuals, quantitat de minuts i hores a les que han estat exposats a l’anglès, sol·licituds de tutories, comunicació d’absències, etc.

Resultado de imagen de app my kids kids&us

Material per casa

Stickers (enganxines)

Cada setmana s’emportaran els stickers relacionats amb el que han treballat durant la sessió. Trobareu un document que us explica com podeu treballar el llibre d’stickers a la vostra zona privada del blog.Sticker Book & stickers

APP My Locker

A part de trobar els àudios, també trobareu diferents jocs i vídeos relacionats amb els continguts que es treballen durant les sessions.

Resultado de imagen de app my locker kids&us

Material complementari

Kids&Us ha desenvolupat diferents tipus de materials per poder reforçar l’aprenentatge a casa. Els trobareu aquí.

Materials específics pels cursos dels vostres fills i filles

Recordeu que podeu entrar a la vostra Zona Famílies dins d’aquest blog per tenir accés a tot el material específic del curs. La contrasenya la vàreu rebre per correu electrònic, en cas de no recordar-la podeu tornar-la a sol·licitar escrivint a palma.centre@kidsandus.es, trucant al 646327047 o demanant directament a la recepció del centre.

Tutories amb els/es professors/es

Podeu concertar una tutoria amb la teacher del vostre fill/a en qualsevol moment del curs. Podeu fer-ho a travès de l’APP My Kids, trucant al 646327047, enviant un correu a palma.centre@kidsandus.es o demanant-la directament a la directora del centre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració. Estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte!