L’app “My Kids”, l’última novetat de Kids&Us, és una aplicació per a mòbils i tablets que permet una comunicació bidireccional entre els Centres Kids&Us i les famílies dels alumnes.

L’app “My Kids” ens permet unificar totes les comunicacions que emetem des del centre a través d’un canal únic, facilitar tota la informació acadèmica dels alumnes a les seves famílies, augmentar la rapidesa d’enviament i recepció de les comunicacions i aportar informació extra que complementi l’experiència Kids&Us.

Continguts:

  • Calendari escolar del centre, que inclou les sessions de classe dels vostres fills/es, els dies festius, les reunions o les tutories que programa el centre, etc.
  • Comunicació de les absències o les sol·licituds de tutoria d’una forma àgil.
  • Accés als informes trimestrals actuals i de cursos anteriors.
  • Consultar la informació sobre els serveis i les activitats de l’Univers Kids&Us que s’organitzen al centre (Fun Weeks, Little Chef, Mad Scientists, storytimes, etc.) a les quals els vostres fills poden assistir.

A més a més, a través de l’app, podeu trucar al centre directament, connectar amb Google Maps i conèixer la ubicació, accedir al web del centre o enviar-hi un missatge.

No us ho penseu ni un minut més i descarregueu-vos “My Kids”!

Anglòmetre