Aquesta setmana estem amb les piles carregades per començar amb la nostra Fun Week de Setembre “Unhappy animals”. Al zoo hi ha molts animals sorprenents: lleons ferotges, llops afamats, micos escandalosos, óssos enormes, cocodrils i molts més. Però hi ha animals que estan tristos. Què podríem fer els cuidadors i els visitants perquè els animals estiguessin una mica més contents? No us perdeu la nostra setmana d’activitats i jocs divertits. Entre tots intentarem fer somriure els animals!

Pels qui no ho sabeu, les Fun Weeks de Kids&Us són activitats adreçades a tots els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, tant si són alumnes de Kids&Us com si no. Durant les Fun Weeks els nens i nenes estaran agrupats per edats i en grups de 10 alumnes per professor com a màxim.

Si tens preguntes o necessites més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres o també a través de l’enllaç del nostre web.