Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Un equip docent format i auditat: una de les claus d’èxit de Kids&Us

El professorat de Kids&Us du a terme una formació inicial en el mètode per tal que entengui els fonaments de la metodologia, l’ús de les guies didàctiques i dels materials, i tingui eines per gestionar els grups i implementar el mètode adequadament. A banda de la formació inicial, els professors tenen al seu abast un pla de formació continuada per anar reciclant i actualitzant els seus coneixements.

A més a més, tots els professors dels centres Kids&Us són auditats a través de dos mètodes diferents:

* Auditories internes: es realitzen des de la direcció o coordinació del centre. Són presencials i es fan mínim un cop per trimestre en nivells diferents per tal de veure l’aplicació de cada nivell d’edat.

* Auditories online: trimestralment, s’instal·len a les aules unes webcams o tauletes per tal d’enregistrar les classes. Aquestes gravacions es carreguen instantàniament al sistema informàtic de la central i són visualitzades pel seu equip d’auditors.

Per tal de donar feedback als professors, tant a les auditories internes com a les online, els auditors escriuen un informe en què es fa una valoració de la qualitat amb què el professor ha implementat la metodologia i ha gestionat el grup. També es valora el nivell de participació i intervenció dels alumnes, l’ús que fan de l’anglès a l’aula, etc. Aquests informes, amb el resultat de l’auditoria, es fan arribar al professorat per tal que apliquin mesures de millora en cas que sigui necessari.

Hi ha tres rangs de resultats, però el que considerem òptim és que l’auditoria estigui sempre per sobre del 90% del nivell de consecució. Si no és així, es repeteix l’auditoria durant el mateix trimestre per tal d’aconseguir el millor resultat.

A %d bloguers els agrada això: