Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

TRES CONSELLS IMPORTANTS PER A FACILTAR LA CONNEXIÓ DELS VOSTRES FILLS/AS A LES CLASSES ONLINE

Estimades famílies, a més de llegir detingudament el manual de la T&T Zone que us hem enviat per correu juntament amb les credencials, us deixem tres consells molt importants per a l’inici de les classes online de T&T:

  1. Connexió a través de Google Chrome: assegureu-vos de fer servir el Google Chrome per accedir a la pàgina web www.kidsandus.es i entrar a la T&T Zone amb l’usuari i contrasenya.
  2. La connexió al webinar ha de ser en horari de classe: Els vostres fills/es poden accedir a la T&T Zone en tot moment, tot i això, només podran connectar-se al webinar (on tindrà lloc la connexió amb la professora) en l’horari exacte de la classe. Si intenten connectar-se en un horari diferent els hi apareixerà un missatge d’error de connexió.
  3. Elegir el modo presentació de pantalla: Una vegada dins la classe és important activar el mode presentació a la pantalla per poder veure tots els recursos que el professor o professora comparteixi. Això ho poden fer fent click als tres punts verticals que apareixen a la part superior dreta i seleccionant el mode presentació.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte.

A %d bloguers els agrada això: