Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Bases legals “Sorteig xec regal de 35 € a gastar a ABACUS Cooperativa”

1. Companyia organitzadora

GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL (en endavant Kids&Us Santa Coloma de Gramenet) amb domicili social al C/Cartellà, 101, 08031, Barcelona (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la celebració del sorteig denominat “Sorteig xec regal de 35 € a gastar a ABACUS Cooperativa” de Kids&Us Santa Coloma de Gramenet.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni administren de cap manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Santa Coloma de Gramenet i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3. Objecte i mecànica del sorteig

Kids&Us Santa Coloma de Gramenet sorteja un xec regal per valor de 35 € a gastar a ABACUS Cooperativa. Per això, els participants hauran d’omplir la butlleta que trobaran a la botiga Abacus del carrer Irlanda, 90, a partir del dijous 1 de setembre de 2022. Un cop finalitzat el termini, 19 de setembre, es triarà un guanyador aleatori de manera manual.

4. Durada i àmbit territorial del sorteig

El període de desenvolupament del sorteig començarà el dijous 1 de setembre del 2022 a les 12:00 h i finalitzarà el dilluns 19 de setembre a les 12:00 h. El guanyador es comunicarà el dia 20 de setembre a través d’una trucada i de les xarxes.

5. Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu.

*Ser major d’edat.

*Famílies amb infants entre 1-8 anys, no matriculats al centre Kids&Us del carrer Irlanda 38, Santa Coloma de Gramenet.

*Omplint la butlleta i signant-la.

6. Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament

Un cop acabat el termini, això és el 19/09 de 2022 a les 12:00 h, el centre recollirà les dades d’aquelles persones que compleixin amb els requisits i es triarà el guanyador de manera manual. El guanyador serà comunicat el dia 20/09/22 a través d’una trucada i a les xarxes; i haurà de presentar-se a l’acadèmia Kids&Us Santa Coloma de Gramenet del carrer Irlanda 38 per recollir el premi. Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret de seleccionar un guanyador alternatiu en el cas que consideri que algun participant ha incomplert les regles o algun terme o condició o ha actuat d’una manera que Kids&Us Santa Coloma considera inapropiada, il·lícita o ofensiva. Així mateix, si el guanyador renúncia o no respon abans del 23/09/22 s’assignarà un nou guanyador de la mateixa manera. No s’acceptarà cap reclamació relativa al sorteig per part dels participants.

7. Premis

En total hi haurà 1 guanyador. El premi serà un xec regal de 35€ a gastar a ABACUS Cooperativa.

8. Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig cal fer una publicació on poden aparèixer dades personals. Els participants tenen drets reconeguts i podran exercir gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL, al carrer Cartellà, 101, 08031, (Barcelona), o bé en el correu electrònic santa.coloma@kidsandus.es

9. Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Kids&Us Santa Coloma de Gramenet es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix, Kids&Us Santa Coloma de Gramenet es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el sorteig comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

10. Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant KIDS&US com els participants en aquest sorteig, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

A %d bloguers els agrada això: