Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Bases legals “Sorteig Xec regal 25€ Llibreria Carrer Major”

1. Companyia organitzadora

GRUP MAPUCANA&ASSOCIATS SL (en endavant Kids&Us Santa Coloma de Gramenet) amb domicili social al C/ d’Irlanda, 38-40, 08921, BARCELONA (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la celebració del sorteig denominat “Sorteig xec regal 25€ Llibreria Carrer Major” de Kids&Us Santa Coloma de Gramenet.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni s’administren de manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Santa Coloma de Gramenet i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3. Objecte i mecànica del sorteig

Kids&Us Santa Coloma de Gramenet sorteja un xec regal de 25€ per gastar a la Llibreria Carrer Major. Per això, els participants hauran d’omplir una butlleta que trobaran a la Llibreria Carrer Major (Carrer Major, 13, 08921 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona) i dipositar-la a l’urna de Kids&Us Santa Coloma de Gramenet que estarà a la mateixa botiga.

4. Durada i àmbit territorial del sorteig

El període de desenvolupament del sorteig començarà el dia 17 de setembre a les 8:00h del 2020 fins el 30 de setembre a las 20:30h. El guanyador es comunicarà dia 1 de octubre a través de les xarxes socials de Kids&Us Santa Coloma de Gramenet.

5. Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu:

  • Ser major d’edat.
  • Omplir una papeleta per persona.
  • Tenir fills/es menors de 10 anys.
  • Acceptar rebre informació a la papeleta.

6. Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament

Un cop acabat el termini, això és el 30/09/2020 a les 20:30h, el centre recollirà les butlletes i agafarà una aleatòriament que serà la guanyadora. El guanyador serà comunicat el dia 01/10/2020 a través de les xarxes socials i per telèfon. Es lliurarà el premi al propi centre de Kids&Us Santa Coloma de Gramenet i amb el xec regal el guanyador haurà de presentar-lo a la llibreria  “Llibreria Carrer Major”. Kids&Us Santa Coloma de Gramenet es reserva el dret de seleccionar un guanyador alternatiu en el cas que consideri que algun participant ha incomplert les regles o algun terme o condició o ha actuat d’una manera que Kids&Us Santa Coloma de Gramenet considera inapropiada, il·lícita o ofensiva. Així mateix, si el guanyador renúncia o no respon abans del 12/10/2020 s’assignarà un nou guanyador de la mateixa manera. No s’acceptarà cap reclamació relativa al sorteig per part dels participants.

7. Premis

En total hi haurà 1 guanyador. El premi serà un xec regal de 25€ per gastar a la Llibreria Carrer Major (Carrer Major, 13, 08921 Santa Coloma de Gramenet, Barcelona).

8. Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig cal cedir dades personals. Els participants tenen drets reconeguts i podran exercitar gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a GRUP MAPUCANA&ASSOCIATS SL, carrer d’Irlanda, 38-40, 08921, BARCELONA (Catalunya) o bé al correu electrònic santa.coloma@kidsandus.es

9. Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Kids&Us Santa Coloma de Gamenet es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix Kids&Us Santa Coloma de Gramenet es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el sorteig comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

10. Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant Kids&Us Santa Coloma de Gramenet com els participants en aquest sorteig, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

A %d bloguers els agrada això: