Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Bases legals “Sorteig Pastisseria Glass Kids&Us Santa Coloma de Gramenet”

1.Companyia organitzadora

GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL (en endavant Kids&Us Santa Coloma de Gramenet) amb domicili social al C/Cartellà, 101, 08031 BARCELONA (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la celebració del sorteig denominat “Sorteig Pastisseria Glass K&U Santa Coloma de Gramenet” de Kids&Us Santa Coloma

2.Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni administren de cap manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Santa Coloma  i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3.Objecte i mecànica del sorteig

Kids&Us Santa Coloma sorteja un llibre de l’editorial Kids&Us. Per això, els participants hauran d’omplir la butlleta que trobaran a la Pastisseria Glass el dilluns 6 de Gener de 2020. Un cop finalitzat el termini, es triarà un guanyador aleatori de manera manual.

4.Durada i àmbit territorial del sorteig

El període de desenvolupament del sorteig començarà el dilluns 6 de Gener del 2020 a les 09:00h i finalitzarà el mateix dilluns 6 de Gener a les 14:00. El guanyador es comunicarà dia 9 de Gener a través d’email.

5.Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu.

*Ser major d’edat.

*Famílies amb infants entre 0-8 anys.

*Omplint la butlleta, acceptar la protecció de dades i signant-la.

6.Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament

Un cop acabat el termini, això és el 06/01 de 2020 a les 14:00h, el centre recollirà les dades d’aquelles persones que compleixin amb els requisits i es triarà el guanyador de manera manual. El guanyador serà comunicat el dia 08/01/20 a través d’email; i haurà de presentar-se al centre de Kids&Us Santa Coloma a buscar el premi. Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret de seleccionar un guanyador alternatiu en el cas que consideri que algun participant ha incomplert les regles o algun terme o condició o ha actuat d’una manera que Kids&Us Santa Coloma considera inapropiada, il·lícita o ofensiva. Així mateix, si el guanyador renuncia o no respon abans del 13/01/20 s’assignarà un nou guanyador de la mateixa manera. No s’acceptarà cap reclamació relativa al sorteig per part dels participants.

7.Premis

En total hi haurà 1 guanyador. El premi serà un llibre de l’editorial Kids&Us.

8.Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig cal fer una publicació on poden aparèixer dades personals. Els participants tenen drets reconeguts i podran exercitar gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL, al carrer Cartellà, 101, 08031, (Barcelona), o bé en el correu electrònic santa.coloma@kidsandus.es

9.Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el sorteig comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

10.Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant KIDS&US com els participants en aquest sorteig, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

 

A %d bloguers els agrada això: