Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Bases Legals “Sorteig Little Chef” a Instagram

1. Companyia organitzadora

GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL (en endavant Kids&Us Santa Coloma) amb domicili social al C/Cartellà, 101, 08031 BARCELONA (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la celebració del sorteig denominat “Sorteig Little Chef” de Kids&Us Santa Coloma.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni s’administren de manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Santa Coloma i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3. Objecte i mecànica del concurs

Kids&Us Santa Coloma sorteja diversos premis (vegeu l’apartat 6. Premis). Per això, els usuaris d’Instagram hauran de fer-se seguidors del perfil @kidsandussantacoloma i realitzar un comentari a la publicació del sorteig. Arribada la data límit, el centre crearà el sorteig amb la web http://www.commentpicker.com.

4. Durada i àmbit territorial del concurs

El període de desenvolupament del concurs començarà el dimecres 4 d’abril del 2019 a les 12:00h i finalitzarà el 18 d’abril del 2019 a les 10h.

5. Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu:

  • Ser major d’edat.
  • Tenir fills i/o amics, coneguts, familiars amb l’edat compresa entre 4-10 anys.
  • El participant haurà de comentar el post del sorteig, no es comptabilitzaran els comentaris realitzats en altres publicacions que no siguin la de la comunicació del sorteig.

6. Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament

Un cop acabat el termini, això és el 18/04 de 2019 a les 10h, el centre crearà el sorteig amb la web http://www.commentpicker.com i el guanyador serà comunicat el dia 18/04/19 a travès d’Instagram. Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret de seleccionar un guanyador alternatiu en el cas que consideri que algun participant ha incomplert les regles o algun terme o condició o ha actuat d’una manera que Kids&Us Santa Coloma considera inapropiada, il·lícita o ofensiva. Així mateix, si el guanyador renúncia o no respon abans del 24/04/19 s’assignarà un nou guanyador de la mateixa manera. No s’acceptarà cap reclamació relativa al sorteig per part dels participants.

7. Premis

En total hi haurà 8 guanyadors, cada un obtindrà una plaça gratuïta pel taller Little Chef que organitzarà Kids&Us Santa Coloma.

8. Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig no cal cedir dades. Però s’ha de tenir en compte que al fer-se seguidors del compte d’Instagram del centre implica que la resta d’usuaris puguin veure el nom de la persona que comenta. Els concursants tenen drets reconeguts i podran exercitar gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL, al carrer Cartellà, 101, 08031, (Barcelona), o bé en el correu electrònic santacoloma@kidsandus.es

9. Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. KIDS&US es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix KIDS&US es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el concurs comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

10. Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant KIDS&US com els participants en aquest concurs, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

A %d bloguers els agrada això: