Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Bases legals “Sorteig Estiu 2019 K&U Santa Coloma”

1. Companyia organitzadora

GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL (en endavant Kids&Us Santa Coloma Guinardó) amb domicili social al C/Cartellà, 101, 08031 BARCELONA (Catalunya) per mitjà de les presents bases, anuncia i es fa responsable de la celebració del sorteig denominat “Sorteig Estiu 2019 K&U Santa Coloma” de Kids&Us Santa Coloma.

2. Desvinculació pel que fa a Facebook, WordPress i Instagram

Ni Facebook ni WordPress ni Instagram patrocinen, avalen ni administren de cap manera aquesta promoció, ni estan associats a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook, WordPress i Instagram i és conscient que està proporcionant la seva informació a l’empresa Kids&Us Santa Coloma  i no a Facebook, WordPress ni Instagram.

3. Objecte i mecànica del sorteig

Kids&Us Santa Coloma sorteja una càmera Fujifilm Instax Mini 9. Per això, els participants hauran de penjar una foto o vídeo a una de les xarxes socials del centre (Instagram o Facebook) esmentades a l’apartat 2. Requisits per a participar i etiquetar-nos seguint les indicacions dels requisits. Un cop finalitzat el termini, es llistaran totes les persones participants que cumpleixin amb els requisits a la web https://echaloasuerte.com/ i es triarà un guanyador aleatori.

4. Durada i àmbit territorial del sorteig

El període de desenvolupament del sorteig començarà el dijous 1 d’agost del 2019 a les 8:00h i finalitzarà el dissabte 31 d’agost a les 23:00h. El guanyador es comunicarà dia 3 de setembre a través de les xarxes socials de Kids&Us Santa Coloma.

5. Requisits per a participar

Únicament podran participar en el present sorteig persones que compleixin amb totes i cadascuna de les condicions establertes en el present document, entre les que se citen amb caràcter enunciatiu. Es podrà fer de dues maneres:

Facebook

  • Ser major d’edat.
  • Ser seguidor del Facebook del centre (Kids&Us Santa Coloma de Gramenet)
  • Etiquetar-nos a la foto/vídeo @kidsandussantacoloma

Instagram

  • Ser major d’edat.
  • Ser seguidor del compte d’Instagram del centre (@kidsandussantacoloma)
  • Etiquetar-nos a la foto/vídeo i incloure un comentari amb #kidsandussantacoloma

6. Selecció del guanyador / guanyadors, suplents, comunicació i lliurament

Un cop acabat el termini, això és el 31/08 de 2019 a les 23h, el centre recollirà les dades d’aquelles persones que cumpleixin amb els requisits i els llistarà a la web https://echaloasuerte.com/ qui escollirà un guanyador de manera aleatòria. El guanyador serà comunicat el dia 03/08/19 a través de les xarxes socials i per missatge privat; i haurà de presentar-se al centre de Kids&Us Santa Coloma a buscar el premi. Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret de seleccionar un guanyador alternatiu en el cas que consideri que algun participant ha incomplert les regles o algun terme o condició o ha actuat d’una manera que Kids&Us Santa Coloma considera inapropiada, il·lícita o ofensiva. Així mateix, si el guanyador renúncia o no respon abans del 30/09/19 s’assignarà un nou guanyador de la mateixa manera. No s’acceptarà cap reclamació relativa al sorteig per part dels participants.

7. Premis

En total hi haurà 1 guanyador. El premi serà una càmera Fujifilm Instax Mini 9.

8. Protecció de dades

Per poder participar en aquest sorteig cal fer una publicació on poden aparèixer dades personals. Els participants tenen drets reconeguts i podran exercitar gratuïtament els drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició en relació amb les seves dades personals dirigint-se a GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL, al carrer Cartellà, 101, 08031, (Barcelona), o bé en el correu electrònic santa.coloma@kidsandus.es

9. Acceptació tàcita de les Bases

La participació en aquest sorteig suposa l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret a realitzar modificacions o afegir annexos successius sobre la seva mecànica i premis, així com modificar qualsevol de les condicions establertes, sempre que es comuniquin a aquests degudament, sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació per ells. Així mateix Kids&Us Santa Coloma es reserva el dret de posposar o cancel·lar amb la seva única discreció el sorteig comunicant d’igual forma als participants sense que hi hagi cap dret per als participants o la persona que els autoritzi a reclamar cap mena de compensació.

10. Legislació i jurisdicció aplicable

Les presents bases es regulen per la legislació espanyola i pel coneixement de qualsevol mena de litigi que pogués plantejar-se pel que fa a la interpretació o aplicació de les presents bases, tant KIDS&US com els participants en aquest sorteig, se sotmeten expressament a la jurisdicció espanyola ja la competència dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, ​​amb renúncia expressa a qualsevol fur que els correspongui.

A %d bloguers els agrada això: