Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Casals en Anglès al centre Kids&Us 2018 (Fun Weeks)

S’acaba el curs escolar, però la diversió continua durant l’estiu. L’equip pedagògic de Kids&Us school of english ja té a punt nous continguts per a un estiu d’allò més divertit i enriquidor.

Arriba una nova edició dels nostres casals d’estiu!

Les Fun Weeks estan organitzades per setmanes, independents les unes de les altres, per donar així a les famílies el màxim de flexibilitat. Les activitats s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, en grups de com a màxim 10 alumnes per professor i organitzats per franges d’edat. D’aquesta manera, assegurem una bona relació entre ells i una perfecta interacció entre alumne i professor.

Dates i Temàtiques

Durant les Fun Weeks d’estiu veurem diferents temàtiques. Els nostres alumnes vénen als casals durant el matí, en el seu transcurs desenvolupem un seguit d’activitats relacionades amb una temàtica que varia setmana a setmana. Les temàtiques són:

 • Del 25 al 29 de juny:  SAFARI
 • Del 2 al 6 de juliol: CRAZY COOKS 
 • Del 9 al 13 de juliol: DINOSAURS
 • Del 3 al 7 de setembre: UNHAPPY ANIMALS

SAFARI: Benvingut a la sabana, on podreu veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món. Els nostres guies tenen moltes ganes d’explicar-vos-ho tot sobre els elefants, els hipopòtams, els rinoceronts, les girafes, les zebres i els lleons afamats. Descobriu què pot passar quan els animals entren en contacte amb els turistes. A més, un nen veurà els animals de molt a prop i un guepard molt trapella aprendrà una bona lliçó en aquesta emocionant Fun Week de Kids&Us.

CRAZY COOKSEn aquesta Fun Week ens tornarem bojos a la cuina. Què faríeu si el cambrer d’un restaurant us confongués amb el xef? O si participant en un concurs de pastissos us sabotegessin el vostre pastís posant-hi vinagre? Aquesta setmana aprendreu a moure-us entre fogons i a experimentar amb els sabors! Veniu amb nosaltres i gaudiu 100% en anglès d’aquesta Fun Week de Kids&Us!

DINOSAURS: Són enormes i tenen urpes i dents esmolades. Rugeixen, esgarrapen i mosseguen. Els dinosaures són perillosos i sempre tenen gana! En Dippy, el petit dinosaure, vol que li creixin unes bones dents per poder menjar carn com els seus pares. I en Derrick és un simpàtic dinosaure de color blau que li agrada nedar i jugar al bosc. Vine a conèixer els protagonistes d’aquesta Fun Week i descobriràs què passa quan un temible dinosaure arriba a l’escola.

VIKINGSTothom sap que els víkings eren invasors perillosos que duien cascos amb banyes. O potser no? En aquesta Fun Week , els més petits coneixereu un ratolí víking que haurà de triar en quin vaixell salpa a la recerca d’aventures. Els altres acompanyareu els petits víkings a buscar la fletxa daurada o a donar un cop de mà a en Thor. Navega amb nosaltres en aquesta Fun Week de Kids&Us!

UNHAPPY ANIMALS: Al zoo hi ha molts animals sorprenents: lleons ferotges, llops afamats, micos escandalosos, óssos enormes, cocodrils i molts més. Però hi ha animals que estan tristos. Què podríem fer els cuidadors i els visitants perquè els animals estiguessin una mica més contents? No us perdeu la nostra setmana d’activitats i jocs divertits. Entre tots intentarem fer somriure els animals!

 

Activitats

Per viure aquests dies, realitzarem diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en sis grans blocs:

 1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.
 2. Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.
 3. L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Al llarg d’aquestes Fun Weeks, aprendrem i representarem i interpretarem contes.
 4. Manualitats (Crafts): Realitzarem treballs manuals inspirats en les diferents temàtiques setmanals. Seria necessari que portessin una bata.
 5. Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” els divendres, on els nens i nenes compraran amb uns diners molt originals l’esmorzar tot emprant les expressions adequades. D’aquesta manera faran ús de l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma. Per tant, és important recordar que només cal portar l’esmorzar els dilluns, dimarts, dimecres i els dijous.
 6. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Us sorprendreu en escoltar els vostres fills/es cantant les cançons exclusivament en anglès i en adonar-vos que efectivament entenen allò que canten i que s’ho passen d’allò més bé amb les coreografies. Parlem de cançons que han estat creades i composades seguint sempre la temàtica de la setmana i que han estat adaptades a cada franja d’edat.
 7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes faran durant la setmana

Horaris:

L’horari de les activitats serà de 9.00 a 13.00 hores (opció A) o de 9 a 15 hores (opció B, cal portar el menjar de casa en una carmanyola), tot i que per facilitar-vos l’arribada i la recollida dels vostres fills, l’horari de recepció dels nens serà de 8.30 a 9.00 hores, i la recollida a partir de les 15.00 i fins a les 15.30 hores.

Preus:

 • OPCIÓ A (de 9 a 13 hores): 106€/setmana
 • OPCIÓ B (de 9 a 15 hores): 122€/setmana (cal portar el menjar en una carmanyola)

Inscrripcions:

Per realitzar les inscripcions, haureu d’omplir aquest FORMULARI

A %d bloguers els agrada això: