Kids and Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Casal d’estiu 100% en anglès (Fun Week) 2020

fun-weeks-kidsandusEs tracta de casals d’estiu de petit format  amb un tracte molt familiar y proper amb els nens i nenes (alumnes Kids&Us o no) de 3 a 10 anys. Els grups són de màxim 10 nens per aula i estan agrupats per franges d’edat asegurant-nos de que tinguin una bona relació entre ells i una perfecta interacció entre alumne i professor.

Les Funweeks by Kids & Us són setmanes temàtiques amb contingut exclusiu en les que nens i nenes passen el matí fent activitats súper divertides, creatives i pedagògiques (contes, jocs, cançons, teatre, manualitats, activitats de psicomotricitat, mercat…) 100% en anglès. Aquests casals es desenvolupen en les nostres instal·lacions del C/Irlanda, 38-40).

Activitats

Cada setmana ens deixem endur a un nou món mitjançant històries diferents i creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.
Per treballar aquests temes duem a terme diferents activitats, exclusivament en anglès, dividides en grans blocs:

  1. Activitats de psicomotricitat: activitats pensades per fer jocs que permetran als nens moure’s i relacionar-se entre ells.
  2. L’hora del conte (Storytime): pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat sobre la temàtica de cada setmana i que s’han desenvolupat per a cada grup d’edat, ofereixen l’oportunitat d’aprendre estructures i vocabulari. Durant les FUN WEEKS explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
  3. Manualitats (Crafts): farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals…) relacionades amb la temàtica setmanal.
  4. Mercat (Market): organitzarem un “mercat” on els nens i nenes podran comprar el seu esmorzar amb uns diners molt especials i sempre emprant les expressions adequades. D’aquesta forma, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.
  5. Cançons temàtiques (Songs): es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les FUN WEEKS. Les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana i s’adapten a cada grup d’edat.

Dates

22/06-26/06 – AUSTRALIA

29/06-3/07 – BUSY BUGS

6/07-10/07 – CAVEMEN

13/07 -17/07 – SPACE&ALIENS

20 /07-24/07 – TECHNOLOGY

31/08-4/09 – SWEETS

Horaris

Opció A: De 9h a 13.00h

Opció B *: De 9h a 15h (s’ha de portar el dinar en una carmenyola)

En ambós casos, l’horari d’acollida serà de 8.30h a 9.00h i de 13h a 14h.

%d bloggers like this: