Kids&Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

Casal d’estiu 100% en anglès (Fun Week) 2020

fun-weeks-kidsandusEs tracta de casals d’estiu de petit format  amb un tracte molt familiar y proper amb els nens i nenes (alumnes Kids&Us o no) de 3 a 10 anys. Els grups són reduïts i estan agrupats per franges d’edat asegurant-nos de que tinguin una bona relació entre ells i una perfecta interacció entre alumne i professor.

Les Funweeks by Kids & Us són setmanes temàtiques amb contingut exclusiu en les que nens i nenes passen el matí fent activitats súper divertides, creatives i pedagògiques (contes, jocs, cançons, teatre, manualitats, activitats de psicomotricitat, mercat…) 100% en anglès. Aquests casals es desenvolupen en les nostres instal·lacions del C/Irlanda, 38-40.

Inscripcions

Per a apuntar-vos a les nostres Fun Weeks ompliu el següent formulari.

Activitats

Cada setmana ens deixem endur a un nou món mitjançant històries diferents i creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.
Per treballar aquests temes duem a terme diferents activitats, exclusivament en anglès, dividides en grans blocs:

  1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.
  2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.
  3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Les històries que hem creat s’han adaptat a cada grup d’edat i són una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.
  4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.
  5. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.
  6. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

Dates i temàtiques

TECHNOLOGY : del 29 de Juny al 3 de Juliol

La tecnologia és increïble, ens ajuda a aprendre i ens fa la vida més fàcil. És molt important per a tu? En aquesta Fun Week podràs explicar tot el que saps sobre noves tecnologies. Participa-hi i deixa que et sorprenguem amb activitats d’allò més entretingudes.

BUSY BUGS: del 6 al 10 de Juliol 

Què és aquest brunzit? És la nostra nova i esgarrifosa Fun Week! Explorarem tots junts per veure quantes bestioles podem trobar, però no tinguis por! En aquesta divertida Fun Week descobrirem que les bestioles són les nostres amigues i no pas les nostres enemigues.

SPACE AND ALIENS: del 13 al 17 de Juliol

Quan mires el cel de nit, veus la lluna i les estrelles. Però, sabem què hi ha allà dalt? Hi ha extraterrestres vivint en altres planetes? Com deuen ser? Ens volen venir a visitar? Prepara’t per enlairar-te i pujar a bord d’una experiència d’un altre món amb aquesta Fun Week.

MOVIES: del 20 al 24 de Juliol

Llums, càmera, acció! T’agradaria fer anar una càmera o ser l’estrella de la teva pròpia pel·lícula? Aixeca la claqueta i sigues el director d’una divertida i emocionant producció amb aquesta Fun Week. No t’oblidis de les crispetes!

Mesures de prevenció COVID-19

Horaris i preus

Opció A: De 9h a 13.00h ⇒  120€/setmana

Opció B *: De 9h a 15h ⇒ 130€/setmana  (s’ha de portar el dinar en una carmenyola)

En ambós casos, l’horari d’acollida serà de 8.30h a 9.00h i de 13h a 14h.

El pagament de la inscripció s’haurà de realitzar la setmana del 15 al 19 de juny.

 

Descarrega’t la Carta Informativa de les Summer Fun Weeks.

A %d bloguers els agrada això: