Kids and Us Santa Coloma de Gramenet

Escola d'anglès per nens a partir d'1 any

MATRICULA’T

Obrim inscripcions el 3 de juny!

matrícules obertes nou barris

Com matricular-se?

Molt senzill: tant si tens clar que vols inscriure al teu fill/a com si el que desitges és rebre més informació sobre els grups, has de contactar amb el centre Kids&Us Santa Coloma i demanar la teva cita amb la directora del centre, Marta Artigues.

Ella t’explicarà tots els detalls de la nostra metodologia i us donarà horaris i preus. en la mateixa cita podreu formalitzar la vostra inscripció omplint la documentació necessària.

La gran família de Kids&Us Santa Coloma t’està esperant! 


Omple el següent formulari per a sol·licitar una visita al nostre centre:

Política de privadesa

De conformitat amb el reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de dades. La L.O. 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades, I la llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic. Li comuniquem que les seves dades procedeixen d’un fitxer quina finalitat és permetre les gestions derivades de la relació de negoci existent, així com realitzar tràmits d’informació (publicitat i promocions) relacionats. Del que és propietari i responsable GRUP MAPUCANA & ASSOCIATS SL CIF B65566283, domiciliada a C/Cartellà 101 08031 (Barcelona) Davant la qual es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, portabilitat de dades i el dret a presentar una reclamació davant les autoritats de control. Els quals podrà exercir a través del correu electrònic santa.coloma@kidsandus.es, o a l’adreça a abans indicada, adjuntant una còpia del document nacional d’identitat o passaport.

%d bloggers like this: