Amb l’arribada de l’estiu ja sabeu que a Kids&Us aprofitem per a seguir aprenent, però també treballem per a que el curs escolar següent sigui encara millor que l’anterior.

És per això que durant aquest estiu, ampliarem les activitats que teniu a la vostra disposició a través de l’APP My Locker i es realitzaran millores en la gamificació de les mateixes, amb la finalitat d’oferir-vos sempre el millor servei i els millors recursos per a ajudar als vostres fills/es a que adquireixin les eines necessàries per a desenvolupar-se en anglès.  Així doncs, us recordem que avui, 23/08/2018, l’App MyLocker deixarà d’estar activa fins a l’inici del proper curs.

I el nom d’usuari i contrasenyes? Seran els mateixos? I si els he perdut?

No patiu! A Kids&Us us posem les coses fàcils i les credencials dels usuaris seguiran sent les mateixes d’un curs acadèmic a un altre. A més, us tornarem a enviar un correu recordant exacament les vostres credencials, per a que les tingueu a mà.